Δεν είναι η ώρα για άγονες αντιπαραθέσεις και πολιτικές συγκρούσεις.

ΠτΔ – Εθνικό Συμβούλιο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. // PoR – National Council Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, presides over a meeting of the National Council on the latest developments on the Cyprus problem.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το τονίζουμε για ακόμα μια φορά. H επανέναρξη των συνομιλιών είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να κρατήσει ακόμη ανοικτό το παράθυρο ελπίδας για επίλυση του Κυπριακού.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα λεπτή και κρίσιμη για το κυπριακό πρόβλημα, αλλά και ιδιαίτερα ρευστή για την ευρύτερη περιοχή μας, το ελάχιστο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για δημιουργία συνθηκών ενότητας και εθνικής συνεννόησης.

Δεν είναι η ώρα για άγονες αντιπαραθέσεις και πολιτικές συγκρούσεις.

Είναι η ώρα για συναίνεση και συλλογικότητα.

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ με αυτό το πνεύμα θα παρουσιαστεί στη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου και ευχόμαστε πως αυτή τη φορά θα πρυτανεύσει η λογική, αλλά και η συναίσθηση των κινδύνων που έχουμε ενώπιον μας.

11 Νοεμβρίου, 2019