Διδασκόμαστε από την αναφορά του γιου του ήρωα Τάσου Μάρκου

Έχουν λεχθεί πολλά και από πολλούς σε σχέση με την δήλωση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού ότι η θητεία στην ΕΦ είναι χαμένος χρόνος.

Η δήλωση αυτή, ανεξαρτήτως του πώς λέχθηκε, του πώς παρουσιάστηκε και του πόσο πολύ προκάλεσε τα αισθήματα όλων, και κυρίως των οικογενειών που έχασαν ή ακόμα αγνοούνται αγαπημένα τους πρόσωπα, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ επιλέγει να τοποθετηθεί στο όλο θέμα, προσυπογράφοντας τα όσα ο Πάρις Μάρκου, γιος του ήρωα Τάσου Μάρκου αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook.

«Σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα είναι προσβολή, το λιγότερο, άνθρωποι με αξιώματα να προβαίνουν σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Ντροπή απέναντι στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους γι’ αυτή την πατρίδα ή ακόμα αγνοούνται. Πόσο μάλλον, όταν οι δηλώσεις αυτές γίνονται από τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας. Πώς περιμένουμε να γαλουχηθούν τα παιδιά μας με ορθά ιδανικά και ιδεώδη, με τέτοιου είδους αντιλήψεις; Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που ανήκω στις τάξεις της ΕΦ και διπλά περήφανος που φέρω το επίθετο ενός ανθρώπου που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα, όπως και τόσοι άλλοι».

Μετά από την πιο πάνω ανάρτηση, οτιδήποτε άλλο λεχθεί είναι περιττό και ζημιογόνο.

 

8 Σεπτεμβρίου, 2020