Επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατικής παράταξης Μάριου Καρογιάν στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας

Με μεγάλη  χαρά  πραγματοποιήσαμε  σήμερα επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, προσφέροντας από καρδιάς στα παιδιά του σχολείου, ένα χρήσιμο δώρο.

Όπως έχουμε ενημερωθεί από ειδικούς, το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και βοηθητικό και έχει βοηθήσει 4 παιδιά με κινητικές δυσκολίες να βελτιώσουν αισθητά την κινητικότητα των άκρων τους.

Το Octaband ™ έχει σχεδιαστεί για να τονώνει την κίνηση. Είναι ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό εργαλείο που προωθεί την ατομικότητα και την ομαδική συνοχή μέσω της κίνησης για ανθρώπους όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Το ελαστικό υλικό, τα φωτεινά χρώματα και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Octaband, διεγείρουν την αυτο-έκφραση, τον αυθορμητισμό και την ευαισθητοποίηση των άλλων.

Εμείς, δήλωσε στα παιδιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής παράταξης, να ξέρετε, είμαστε δίπλα σας, συμπαραστάτες και υποστηρικτικοί στο θαυμάσιο έργο που κάνετε!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, συνομίλησε με τα παιδιά και τους ευχήθηκε παράλληλα καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα γεμάτα ευτυχία, χαρά και Αγάπη και ευτυχισμένο το νέο έτος!