Επιβράβευση των ηρώων της πρώτης γραμμής

H πανδημία του Κορωνοϊού έχει αναδείξει τη σημασία της υγείας, την σημασία του επιπέδου και της ετοιμότητας των υπηρεσιών φροντίδας υγείας και την ανάγκη καθολικής κάλυψης του πληθυσμού.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναδείχθηκε το επίπεδο υπευθυνότητας του καθενός μας. Αναδείχθηκε, επίσης η δυναμικότητα, η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση των πλείστων επαγγελματιών υγείας, των νοσηλευτών μας, του παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού του τόπου μας. Σε όλους αξίζουν για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια.

Χωρίς αμφιβολία, δίκαια τους έχει απονεμηθεί ο τίτλος του «Ήρωα της πρώτης γραμμής»

Ίσως να μην μπορούσαμε να δούμε τα πρόσωπά τους, αλλά όλοι μπορούσαμε να διακρίνουμε στο βλέμμα τους, τη θέληση και την αυτοπεποίθηση τους να νικήσουν τον ιό

Εκείνοι έκαναν το καθήκον τους. Εκτέλεσαν την αποστολή τους με απόλυτη επιτυχία.

Τώρα είναι καθήκον της πολιτείας να βρει τον τρόπο για τιμήσει και να επιβραβεύσει, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την υπερπροσπάθεια που έκαναν να  έσωσαν τον τόπο και τον λαό μας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ εκφράζουμε το θαυμασμό, το σεβασμό και την εκτίμησή μας για όσα πρόσφεραν στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα βρίσκεται πάντοτε κοντά τους και στα πλαίσια των δυνατοτήτων της θα είναι αρωγός στις προσπάθειες περαιτέρω αναβάθμισης του ρόλου τους στον τομέα υγείας αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία.

 

22 Μαΐου, 2020