Επιτυχής η ψεσινή Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Αμμοχώστου Αισιόδοξα τα μηνύματα για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Επιτυχής η ψεσινή Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Αμμοχώστου

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Με επιτυχία και στην παρουσία στελεχών και υποστηρικτών, πραγματοποιήθηκε ψες στη Λάρνακα, η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Παράταξης Αμμοχώστου.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της παράταξης Μάριος Καρογιάν, υπογράμμισε πως τα μηνύματα για την πορεία του κόμματος είναι αισιόδοξα, ευχαρίστησε όσους αγκαλιάζουν την προσπάθεια αυτή και πως υπάρχει μεγάλο ρεύμα στήριξης από παλαιότερους και νέους ανθρώπους. Αντίπαλοι μας, σημείωσε, δεν είναι κανένα πολιτικό κόμμα αλλά τα προβλήματα των πολιτών και του τόπου.

Μαζί με τους νέους, σημείωσε, θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα εποχή που θα ενισχύει το εσωτερικό μέτωπο, έτσι που να αντιμετωπιστεί η Τουρκική επεκτατικότητα, θα αναστηλωθούν οι θεσμοί και θα υπάρξει ένα νέο ισορροπημένο οικονομικό μοντέλο που θα διασφαλίζει την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Κάλεσε όλους και όλες, να εργαστούν σκληρά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με ταπεινότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των πολιτών.

Η Κύπρος μας, κατέληξε, θα επιβιώσει μόνο μέσα από την συνεργασία όλων ανεξαιρέτως, με σύμπνοια και ενότητα.

Αντηλλάγησαν απόψεις και έγινε διάλογος γύρω από όλα τα θέματα, όπως αυτό των επερχόμενων Ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου, στις οποίες η Δημοκρατική Παράταξη θα δώσει την δική της εκλογική μάχη.

Την συνδιάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους οι εκ των υποψηφίων της παράταξης: Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Βάκης Ιακώβου και Γιάννος Λακκοτρύπης.

Συντονιστής της επαρχιακής συνδιάσκεψης ήταν ο κ. Σταύρος Χριστοδούλου ο οποίος στην τοποθέτηση του κάλεσε τους Αμμοχωστιανούς σε εγρήγορση.

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Παράταξης θα επικυρωθεί από την Διοικούσα Επιτροπή το ερχόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.