Ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την ΔΗΠΑ να συμμετέχει στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο Μάριος Καρογιάν από την Μέσα Γειτονιά

Η επιτροπή και τα μέλη του Δημοκρατικού Σωματίου Μέσα Γειτονιάς, πραγματοποίησαν την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους, με κοπή βασιλόπιτας, στην αίθουσα του σωματείου, στην πλατεία Δημαρχείου Μέσα Γειτονιάς.

 

Την γιορτή τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Μάριος Καρογιάν, ο οποίος εκφώνησε σύντομη ομιλία. Το καλωσόρισμα της βραδιάς έκανε ο αντιδήμαρχος Μέσα Γειτονιάς και Πρόεδρος του Συμβουλίου του σωματείου Μάριος Πρωτοπαπάς.

 

 

Στην ομιλία του ο κ. Καρογιάν δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Μέσα Γειτονιά, όπου είναι το πρώτο σωματείο της ΔΗΠΑ ανά το παγκύπριο. «Θέλουμε να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στις ρίζες τους και όχι να ξενιτεύονται» ανέφερε στον λόγο του.

 

 

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρογιάν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την ΔΗΠΑ, να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές. «Επειδή κυκλοφορώ στους δρόμους, ξέρω πως το μεγάλο ερώτημα είναι, θα κατεβεί η ΔΗΠΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές; Ένα ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η διοικούσα επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη». Όπως διευκρίνισε εντός 15 ημερών θα ανακοινωθεί επίσημα την απόφαση τους.

 

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο και κοπή της βασιλόπιτας.

 

ΠΗΓΗ:elemesos