Κατατέθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Παράταξης

Δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. Μάριου Καρογιάν κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου

——————————————-

Ιδρυμένη πριν από λίγους μόλις μήνες η Δημοκρατική Παράταξη μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία της συμμετοχής της στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Καταθέτει το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων με τους οποίους θα δώσει τη μάχη για την εκπροσώπηση του αυθεντικού Κέντρου, την αναγέννησή του και την ανάκτηση  του πρωταγωνιστικού του ρόλου στα πολιτικά πράγματα της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης.

Και η Κύπρος και η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται μπροστά σε προκλήσεις που διακυβεύουν το μέλλον τους, τη συνοχή τους, την προοπτική τους.

Βρίσκονται αντιμέτωπες με τα άκρα που απειλούν τη Δημοκρατία, την ανάπτυξη, την πρόοδό τους.

Αναζητούν τη διέξοδο από μια πολυεπίπεδη κρίση που κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα, τις οικονομικές ελίτ, τη δημόσια διοίκηση, το ίδιο τους το μέλλον.

Χρειάζεται διάλογος και συνεννόηση, προβληματισμός και φαντασία για την εξεύρεση των σύνθετων λύσεων που μπορούν να δοθούν στα σύνθετα προβλήματα της εποχής μας.

Με ενότητα και συνεργασία.

Με μετριοπάθεια και σύνεση.

Με λογισμό και όραμα που θα έλεγε και ο ποιητής.

Αυτός είναι ο δρόμος που προτείνει η ΔΗΠΑ.

Αυτό το δρόμο καλούμε τον κυπριακό λαό να ακολουθήσει στηρίζοντας το ψηφοδέλτιό μας.

Μαζί θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, να ξαναζωντανέψουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο, παραγωγικότερο και δημιουργικότερο αύριο.

Είναι η ώρα να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία, με ένα νέο όραμα.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ λέμε ΝΑΙ σε ένα ισχυρό Κέντρο.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ λέμε ΝΑΙ στη μετριοπάθεια και την ελπίδα.

Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά και την έκπληξη των Ευρωεκλογών

3 Μαΐου, 2019