Μάριος Καρογιάν: Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τον Συνεργατισμό

Ήρθε η ώρα για να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τη κατάρρευση του Συνεργατισμού, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. Μάριος Καρογιάν.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του 17ου ετήσιου μνημόσυνου του πρώην ΠτΔ, Σπύρου Κυπριανού που τελέστηκε χθες στη Λεμεσό, ο κ. Καρογιάν ευχήθηκε όπως ο Γενικός Εισαγγελέας οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπαίτιους.

«Αυτός ο τόπος έχει υποφέρει αρκετά. Εύχομαι ο Γενικός Εισαγγελέας να φέρει αυτούς που ευθύνονται ενώπιον του εδωλίου του κατηγορούμενου και να πληρώσουν το αντίτιμο των πράξεων τους».

Είμαστε, είπε, στο ίδιο έργο θεατές, «όλα αυτά τα χρόνια πολλά πορίσματα έχουν γίνει για σωρεία αδικημάτων που οδήγησαν την οικονομία στην κατάρρευση και την κοινωνία σε μια κατάσταση που δεν υποφέρεται.  Δυστυχώς τα πορίσματα έρχονται, φεύγουν, γίνεται  ντόρος και μετά τα ξεχνούμε. Ήρθε η ώρα όσοι είναι υπαίτιοι και ένοχοι για αυτό το μεγάλο  σκάνδαλο, για την κατάρρευση του Συνεργατισμού  να πληρώσουν επιτέλους το τίμημα των πράξεων τους.  Είναι ωραία να λέμε διαφορετικές ατάκες. Είναι όμως καιρός να μπει μια τάξη σε αυτή τη συμπεριφορά, σε αυτή τη βουλιμία κάποιων ανθρώπων», συμπλήρωσε.