Πασχαλινό Μήνυμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως ακούστηκε και φέτος στην Κύπρο, ενώ ο κυπριακός λαός και ολόκληρη η ανθρωπότητα συνεχίζουν το δικό τους σύγχρονο Γολγοθά.

Η σκέψη μας, σήμερα είναι στον καθένα ξεχωριστά και ιδίως σε όσους πέρασαν πιο δύσκολα την τελευταία περίοδο.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου ας αποτελέσει πηγή εγκαρδίωσης και προσδοκίας για τον κυπριακό λαό ότι η μεγάλη και μακρά περίοδος των δικών του παθών θα ακολουθήσει, επιτέλους η ανάσταση.

Η πεμπτουσία, άλλωστε της Ανάστασης του Κυρίου είναι, ακριβώς η νίκη της ζωής επί του θανάτου. Συμβολίζει την αισιοδοξία για το αύριο, την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο γεμάτο αγάπη, ειρήνη, πρόοδο και ευημερία.

Αυτές τις τόσο συναισθηματικά φορτισμένες μέρες ας αποδείξουμε ότι είμαστε λαός της αλληλεγγύης, της συμπόνιας, της αγάπης, του αλληλοσεβασμού, της σύνεσης, αλλά και της αυτοπειθαρχίας.

Ας μάθουμε μέσα από τα δεινά που περάσαμε και περνούμε να νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας και για το σύνολο και όχι μόνο για το Εγώ μας. Να γίνουμε, με άλλα λόγια περισσότερο άνθρωποι. Εξάλλου, ούτε τα χρήματα ούτε τα αξιώματα ούτε η ίδια η ζωή είναι αιώνια.

Μένουμε για λίγο ακόμα σπίτι για να καταφέρουμε να βγαίνουμε νικητές της ζωής και της μάχης κατά του θανατηφόρου ιού.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ εύχεται στον κυπριακό λαό Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Εύχεται, επίσης να έρθει σύντομα και η ημέρα της ανάστασης, της απελευθέρωσης και της επανένωσης της πατρίδας μας. Η μέρα που θα τελειώσουν τα πάθη της Κύπρου και του λαού της

Χρόνια Πολλά!