ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ εύχεται στον κυπριακό λαό Χρόνια Πολλά, καλό Νέο Έτος, υγεία, προκοπή και ευλογία.

Ο νέος χρόνος αναμένεται να είναι γεμάτος από προκλήσεις και ευκαιρίες σε πολλούς τομείς. Με πίστη, όραμα, σταθερότητα σε θέσεις αρχής, και διεκδικητικότητα, πολιτική ηγεσία και λαός  οφείλουν  συλλογικά και αποφασιστικά να υπερασπιστούν τα δίκαια και τα δικαιώματα του τόπου και του λαού στο σύνολό του και να χαράξουν μια νέα ελπιδοφόρα πορεία προς το μέλλον.

Η ανατολή του νέου έτους βρίσκει το κυπριακό πρόβλημα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Σταθερός στόχος παραμένει η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου και του λαού μας. Σταθερή βάση της προσπάθειάς μας οι αρχές του διεθνούς δικαίου, οι αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και οι αρχές και οι αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, το 2019 ήταν μια χρονιά σταθμός. Με σκληρή δουλειά, πίστη στις αρχές μας και σοβαρότητα, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ κατάφερε κάτω από δύσκολες συνθήκες να καθιερωθεί στον κομματικό χάρτη της Κύπρου. To 2020 ευχόμαστε και ελπίζουμε πως με σκληρή δουλειά, ανοικτό μυαλό και δημιουργική διάθεση να είμαστε ακόμα πιο ουσιαστικοί και ωφέλιμοι για την πατρίδα μας και την κοινωνία μας.

Απευθύνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας  για το μέλλον,  η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ καλεί τον Κυπριακό λαό  σε εγρήγορση και συμπόρευση για τη δικαίωση του αγώνα του, για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη  και για αποκατάσταση των αρχών της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης σ’ ολόκληρη την Κύπρο, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων.

Είθε με τον ερχομό του 2020 να ανατείλουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας και το λαό μας, που να ξαναφέρουν την ευημερία, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά στον τόπο μας.

1 Ιανουαρίου, 2020