Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά

Ανακοίνωση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

για την Εργατική Πρωτομαγιά

—————-

Θερμό χαιρετισμό εκτίμησης και αλληλεγγύης προς σε όλους τους εργαζόμενους και τα εργατικά συνδικάτα, απευθύνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, με την ευκαιρία της εργατικής Πρωτομαγιάς.

 

Το Συνδικαλιστικό – Εργατικό Κίνημα της Κύπρου, με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και σύνεση, έχει να παρουσιάσει μια σημαντική προσφορά στον ευρύτερο τομέα της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας σε δύσκολές περιόδους, ιδιαίτερα μετά την τούρκική εισβολή, αλλά και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, καθώς και στην αναβάθμιση των συνθηκών και όρων εργασίας και της ποιότητας της ζωής των Κυπρίων εργαζομένων.

Τιμώντας την 1η του Μάη, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ αποτίει φόρο τιμής σε όλους όσοι με αγώνες και θυσίες διαφύλαξαν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

Με την ευκαιρία αυτή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ διαβεβαιώνει τη σταθερή προσήλωσή της στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, την σταθερή επίσης προσήλωσή της στην κοινωνική συνοχή καθώς και στην πάγια θέση της για δίκαιη κατανομή των οικονομικών βαρών.

 

 

30 Απριλίου 2019