Συγχαρητήρια στους Νεοεισερχόμενους Φοιτητές μας

Λύκειο Κύκκου Β’, Λευκωσία, Κύπρος Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, επισκέπτεται το Λύκειο Κύκκου Β΄ στην Έγκωμη, με την ευκαιρία της πρώτης μέρας των Παγκυπρίων Εξετάσεων. // Kykkos B΄ Lyceum, Lefkosia, Cyprus The Minister of Education, Culture, Sport and Youth, Mr. Prodromos Prodromou, visits the Kykkos B΄ Lyceum in Engomi, on the occasion of the first day of the Pancyprian Examinations.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε μία από τις πρώτες προτιμήσεις τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο ΤΕΠΑΚ, στο ΑΞΙΚ και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς τους, αλλά και τους καθηγητές που συνέδραμαν καθοριστικά σ΄αυτήν την επιτυχία.

Η γνωστή ρήση ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται», επιβεβαιώνεται μέσα από το σωστό προγραμματισμό, τη μεθοδικότητα και τη σκληρή δουλειά των παιδιών αυτών, γεγονός που τους επέτρεψε να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Θέλουμε ακόμα να ευχηθούμε, καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ένα ατυχές αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Με περισσότερο πείσμα, αφοσίωση και επιμονή θα πρέπει να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

 

20 Ιουλίου, 2020